Prezenta secțiune este dedicată informării clienților acestui Birour de Mediator din Timisoara și în general a oricărei persoane care accesează acest site. Vă rugăm să citiți cu atenție textul de mai jos, el conține implementarea Regulamentului nr. 679 din 2016 al Parlamentului și al Consiliului Uniunii Europene din 27 aprilie 2016. Se au în vedere toate acele date care concură la protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestora.

Despre site

Vă aflați pe un site care prezintă activitatea de mediere, această pagină si in general tot site-ul nu este secret și conțin informații care pot fi accesate în mod liber și neîngrădit publicului larg. Site-ul tratează informații specifice și care pot prezenta un interes pentru amatorii serviciilor de mediere oferite de Birou de mediator Timisoara.

În mod întâmplător și ca să justifice unele informații din site, ori să le coroboreze cu acelea, pot fi prezentate linkuri spre alte site-uri.

Date cu caracter personal colectate

Pentru a obține informații cu caracter suplimentar despre serviciile oferite de Birou de Mediator Timisoara și prezentate în site sau pentru a ne contacta, sau pur și simplu pentru a fi parteneri de discuție, fără obligații, vizitatorii au la dispoziție formulare de contact.

Formularul de contact solicită utilizatorului doar informațiile cu caracter personal necesare pentru a putea fi realizat contactul. Sunt cele mai obișnuite date de identificare, respectiv nume, prenume, numar de telefon și adresă de e-mail.

Modul de folosire al datelor personale

Datele dvs. personale sunt folosite strict pentru preocedura de a vă contacta în scopul efectuării practice a serviciilor de mediere. Uneori, ocazional, am putea folosi mesaje de informare și/sau prezentare a unor noutăți legislative. Acestea nu reprezintă însă o regulă

S-ar putea să folosim datele dvs de contact și în a vă prezenta noutățile care apar pe site și/sau de a vă ține la curent cu speța dvs.

Datele dvs. cu caracter personal și pe care ni le-ați încredințat vor fi stocate în fișierele noastre și nu vor fi divulgate unor terțe persoane, cu excepția instituțiilor împuternicite conform legii.

Divulgarea, stocarea și ștergerea datelor cu caracter personal

Niciun fel de date cu caracter personal obținute de Birou de mediator Timișoara nu vor fi păstrate decât sub condiția acceptului explicit al proprietarului acestora. Formularele noastre de contact au opțiunea de a vă exprima explicit acceptul dvs în a ne încredința datele personale de contact.

Dacă nu sunteți de acord cu politica noastră și cu acest mod de transmitere a datelor dvs personale vă rugăm să nu ni le transmiteți sub nicio altă formă.

Fiecare utilizator are dreptul de a cere ștergerea datelor proprii din evidența noastră, ceea ce vom și face neîntârziat.

De asemenea, datele dvs de identificare vor fi șterse, dacă ajung în posesia noastră prin orice alte mjloace legale și nu obținem acordul dvs explicit de a le folosi.

Clauze speciale

Birou de Mediator Timișoara vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru siguranța datelor dvs personale. Acestea, la fel ca procedura de mediere a conflictelor sunt secrete.

În același timp, nu ne asumăm răspunderea pentru furtul datelor dvs de pe servere și stații de lucru independente de noi.